Beliggenhet

Hotellet er lokalisert ved bryggene midt i Rognan sentrum. Enkel adkomst fra Bodø, Fauske og Mo med lokal- og regionaltog.

16.01.201920:17 Janne Sortland Stokvik
VELKOMMEN TIL ROGNAN! 

Lokalisert bare en drøy time utenfor Bodø kan Rognan tilby en hyggelig og avslappet stemning langt fra byens mas. Her finnes det små uavhengige butikker, et koselig bakeri og små gågater. Sommerstid er det flott å kunne nyte noe kaldt å drikke på bryggen mens sola skinner og fjorden ligger speilblank. 

BODØ - ROGNAN:

Fra Bodø til Rognan går det flere daglige togavganger med Agendatog. Selve togturen tar 55 minutter, og byr på en flott utsikt. Foruten tog, går det også buss direkte til Rognan fra Bodø Lufthavn og Bodø sentrum. E6 går også rett forbi Rognan og hotellet har godt med gratis parkeringsplasser. 

MO - ROGNAN:

Fra Mo til Rognan går det også flere daglige togavganger med NSB. Her kan deltakerne enkelt slappe av på toget, og stige av på Rognan etter 1 time og 50 minutter. 

Våre GPS koordinater: N 67.09528, E 15.38778 

, click to open in lightbox
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox

2. november starter vi oppussingen av Rognan Hotell. Løwini er valgt som totalentrepenør og skal stå for interiørkonseptet, prosjektledelse av ombygging og møbelleveranse

Konseptet er inspirert av lokale håndverkstradisjoner, materialer, farger og uttrykk som er stedstypiske. Samtidig som det skal ha fokus på det moderne og urbane.

Hotellet skal framstå i helt ny drakt, allerede til neste år. 

I løpet av de neste tre månedene skal innsiden oppgraderes. Hele resepsjonen, lobby, restaurant, møterom og korridorer skal fornyes.

Slik blir lobby og resepsjon, som lenger inn i lokalene glir over i barområde og den synlige delen av restaurantkjøkkenet.

Utsikten fra hotellets plassering på bryggekanten forblir, men også utvendig skal det gjøres betydelig endringer. De nye planløsningene skal være funksjonelle og fleksible. 

Baren blir også ny og deler av kjøkkenet skal trekkes ut i restaurantområder.

Vi gleder oss til å presentere oss i ny drakt i begynnelsen av 2021. 

Vi holder som åpent som vanlig i løpet av oppussingen og gleder oss til å ta dere i mot.