w

Velkommen på kurs & konferanse

Rognan er et perfekt knutepunkt for konferanser med deltakere fra Salten, Lofoten, Ofoten og Helgeland. Enkelt tilgjengelig både med bil og tog. Under en time fra Bodø – og under to timer fra Mo.

Bestill nå
07.09.202011:46 Christina (RiktigSpor)

MAT

Våre kokker står klare til å gi dere en matopplevelse basert på våre lokale råvarer! Hos oss 

lages all mat fra bunnen av. Laksen og saltet er fra Saltenfjorden, multer og tyttebær fra 

skogene, rein fra Saltfjellet, ferske brød og konfekt fra eget kjøkken. Våre egne 

konferansemenyer gir deltakerne en energiboost slik at de igjen er klare til å yte maksimalt! Les mer om vår egen gourmet-kokk Lars Roger her

Dere kan enkelt velge blant våre ulike konferansemenyer - eller kanskje dere ønsker å sette sammen deres egen? Vi kan tilby alt fra gourmet-middager i restauranten til en uformell tapas på bryggen. Spør oss gjerne om råd!

MØTEROM

Vår konferanseavdeling har 4 møterom til disposisjon, og kan i tillegg skilte med egne minglearealer, separat hotellbar og muligheten til å sette opp ulike stands og utstillinger rett utenfor møterommene.

Våre 4 møterom har ulik størrelse og har svært god kapasitet. Hotellets pianobar i andre etasje er et perfekt sted å samles etter en lang møtedag. Her kan dere nyte en storslott utsikt over Saltenfjorden.  I tillegg har vi skjermede arealer som kan benyttes til registrering av deltakere, utstillinger og mingling. Vi legger gjerne tilrette for stands, utstillinger eller en minglesekvens i forbindelse med deres konferanse hos oss. 

Våre moderne konferanserom har alt dere trenger for å arrangere årets kurs eller konferanse. Rommene er store nok til å skape trygge omgivelser i forhold til FHI´s retningslinjer. 

Les mer om våre konferanserom her

Vår jobb er å hjelpe deg å lykkes med ditt arrangement, enten du skal samle kolleger, forretningsforbindelser eller bransjefolk. 

DET LILLE EKSTRA:

Hotellet vårt har enkeltrom, dobbeltrom og suiter. Alle rommene er nyoppusset i en lys maritim stil som står til hotellets historie. Noen av rommene kan også tilby en storslagen utsikt over 

saltenfjorden. Kurs & konferanse på Rognan Hotell skal være en opplevelse fra start til slutt, derfor finner du også produkter fra Rituals på alle våre bad. Det skal være godt å bo på Rognan 

Hotell!

REISE

Rognan er et perfekt knutepunkt for konferanser med
deltakere fra Salten, Lofoten, Ofoten og Helgeland.

Enkelt tilgjengelig både med bil og tog. Under en time fra Bodø – og under to timer fra Mo.

Du finner togturer tilgjengelig daglig fra Bodø og Mo.

Hotellet er lokalisert 2 minutter fra E6 og Jernbanestasjonen

Våre GPS koordinater: N 67.09528, E 15.38778 

Finn tilgjengelige reisetidspunkter for tog og buss her 

Vi tilbyr GRØNNE kurs & konferanser - og er registrert Miljøfyrtårn

Relaterte artikler

google map