Velkommen på kurs & konferanse

Rognan er et perfekt knutepunkt for konferanser med deltakere fra Salten, Lofoten, Ofoten og Helgeland. Enkelt tilgjengelig både med bil og tog. Under en time fra Bodø – og under to timer fra Mo.

Bestill nå

MAT

Våre kokker står klare til å gi dere en matopplevelse basert på våre lokale råvarer! Hos oss
lages all mat fra bunnen av. Laksen og saltet er fra Saltenfjorden, multer og tyttebær fra skogene, rein fra Saltfjellet, ferske brød og konfekt fra eget kjøkken. Våre egne konferansemenyer gir deltakerne en energiboost slik at de igjen er klare til å yte maksimalt! 

Dere kan enkelt velge blant våre ulike konferansemenyer - eller kanskje dere ønsker å sette sammen deres egen? Vi kan tilby alt fra gourmet-middager i restauranten til en uformell tapas på bryggen. Spør oss gjerne om råd!

MØTEROM

Vår konferanseavdeling har 4 møterom til disposisjon, og kan i tillegg skilte med egne minglearealer, separat hotellbar og muligheten til å sette opp ulike stands og utstillinger rett utenfor møterommene.

Våre 4 møterom har ulik størrelse og har svært god kapasitet. Hotellets pianobar i andre etasje er et perfekt sted å samles etter en lang møtedag. Her kan dere nyte en storslott utsikt over Saltenfjorden.  I tillegg har vi skjermede arealer som kan benyttes til registrering av deltakere, utstillinger og mingling. Vi legger gjerne tilrette for stands, utstillinger eller en minglesekvens i forbindelse med deres konferanse hos oss. 

På Rognan hotell har vi fire forskjellige og moderne konferanserom som har alt dere trenger for å arrangere årets kurs eller konferanse. Rommene er store nok til å skape trygge omgivelser i forhold til FHI´s retningslinjer. 

Velg mellom:

Nestby - rommer 60 stk 

Meby - rommer 10 stk 

Viksalen - rommer 20 stk 

Finnvik - rommer 8 stk 

Vår jobb er å hjelpe deg å lykkes med ditt arrangement, enten du skal samle kolleger, forretningsforbindelser eller bransjefolk.

Under ser dere våre møterom, Meby og Nestby. 

 

DET LILLE EKSTRA:

 

Hotellet vårt har enkeltrom, dobbeltrom og suiter. Alle rommene er nyoppusset i en lys maritim stil som står til hotellets historie. Noen av rommene kan også tilby en storslagen utsikt over Saltenfjorden. Kurs & konferanse på Rognan Hotell skal være en opplevelse fra start til slutt, derfor finner du også produkter fra Rituals på alle våre bad. Det skal være godt å bo på Rognan Hotell!

 

OPPLEVELSER

Planlegger du firmatur eller kjærestetur som inneholder noe spektakulært, ekte og kortreist?

I samarbeid med Ljøsenhammeren Sæterkafè & Opplevelser kan vi tilby hundekjøring til våre gjester. Aktiviteten  kan kombineres med bålkos og matservering i lavvo, eller avsluttes på hotellet med en kulinarisk opplevelse i vår restaurant. Gled dine kollegaer eller kjære med en eksotisk opplevelse i vakre omgivelser, hvor det i tillegg er store muligheter for å få med seg nordlyset.

Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi en minnerik dag for dere.

 

REISE

Rognan er et perfekt knutepunkt for konferanser med
deltakere fra Salten, Lofoten, Ofoten og Helgeland.

Enkelt tilgjengelig både med bil og tog. Under en time fra Bodø – og under to timer fra Mo.

Du finner togturer tilgjengelig daglig fra Bodø og Mo.

Hotellet er lokalisert 2 minutter fra E6 og Jernbanestasjonen

Våre GPS koordinater: N 67.09528, E 15.38778 

Finn tilgjengelige reisetidspunkter for tog og buss her 

 

 

Ønsker du å bestille tidspunkt for konferanse? 
send en mail til service@rognanhotell.no